Правила за резервация на къмпинг ``Terme di Hissar``

Всяка резервация в къмпинг Terme di Hissar се прави съгласно следните условия за резервация. Ваша потвърдена резервация и влизане на територията на къмпинга означава безусловното ви съгласие с долуописаните точки и установените общи правила.

I. Условие за плащане на резервациите:

1. Резервация и предплата е необходима за индивидуални и групови посещения с кемпер/каравана/ в нашите къмпинг зони.

2. В определени случаи могат да бъдат приемани резервации без предоставяне на капаро, като гостите биват известявани за това в момента на приемане на резервацията.

3. За групи и събития от над 10 човека в къмпинг зоните е нужна резервация. Необходимо е също така да се заплати съответното капаро: 50% от общата сума за групи. Капарото е дължимо до 3 работни дни след приемане на резервацията. Ако в този срок не бъде получено авансово плащане, резервацията се анулира без предупреждение освен ако друго не е съгласувано предварително. Останалата част от сумата е дължима в деня на пристигане в къмпинга.

4. За издаване на фактура изпратете вашите данни на office@termedihissar.bg или се свържете със служителите на рецепцията.

5. Можете да заплатите таксите за къмпинг резервация или други предоставени ви услуги в брой, с дебитна/кредитна карта или чрез банков превод, съгласно действащите в комплекса тарифи в лева (BGN).

За банков превод, моля ползвайте следните детайли:

Банка: ProCredit Bank България
Получател: Аквапарк Хисар ЕООД
Банкова сметка (IBAN): BG65 PRCB 9230 1051 8744 02
Банков Код (BIC): PRCBBGSF

II. Анулации и промени по резервациите

В случай на анулиране, неизползване или промяна на вече предплатена резервация от страна на клиента, ние възстановяваме при поискване заплатената сума, като се начислява неустойка според точките отдолу:

1. На клиента се връща пълната предплатена сума ако анулацията е направена 14 или повече дни преди заявената дата на пристигане, освен ако не е уговорено друго.

2. В случай че отмените резервацията си по-малко от 14 дни преди планираната дата на пристигане, ще трябва да заплатите 50% от сумата на депозита, освен ако не съществува друга уговорка. Ако обаче отмените резервацията си по-малко от 3 дни преди планираната дата на пристигане, депозитът ви няма да бъде възстановен.

3. В случай че отмените/съкратите резервацията си по време на вашия престой, ще трябва да заплатите 50% от оставащата сума за периода, който първоначално сте посочили.

III. Допълнителни условия и информация

1. Гостите имат право да използват само един вид отстъпка ( в случай на такава), свързана с настаняване в къмпинга или други предлагани услуги по време на престоят им.

2. Официални канали за осъществяване на резервация се смятат: формата за запитване, посоченият телефонен номер и е-мейл адрес на уеб сайта ни www.termedihissar.bg, както и на място на рецепцията. Попълнен формулярът за запитване представлява единствено заявление за резервация и няма никакво задължение от ваша страна или от страна на къмпинга, докато налични свободни места и резервация не са потвърдени от представител на рецепцията на къмпинг Terme di Hissar. Резервацията ви е валидна след като съгласуваната сума капаро, бъде депозирана ( и получена от наша страна) и изплатите всички банкови такси, освен ако не е указано друго.

3. Групови посещения се приемат само след преценка на къмпинг мениджър и в зависимост заетостта на къмпинг парцелите за конкретният период.

4. Гости, които при предишно свое посещение са нарушили правилата на къмпинг Terme di Hissar, може да им бъде отказана резервация и достъп до комплекса.

5. Къмпингът има право да откаже резервация на гост, който не е пристигнал и съответно не ни е уведомил навременно за отмяната на предишна своя резервация.

6. Всички малолетни лица (под 18г.), задължително трябва да бъдат придружавани от родител или възрастен по време на целият престой в къмпинга. Всяка направена резервация от или за малолетни без придружител ще бъдат анулирани от къмпинг Terme di Hissar.

6. Къмпинг Terme di Hissar си запазва правото по всяко време да променя цените на предлаганите услуги, както и условията за ползването им. Актуализацията на цените и условията на уебсайта следва да се извърши до седем дни от промяната им.