Общи условия за ползване на Минерален комплекс “Terme di Hissar”

Моля, прочетете внимателно и изцяло настоящото Споразумение за приемане на общите условия за ползване на комплекса.
Със закупуването на билет, Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на Минерален комплекс “Terme di Hissar”, посочени по-долу.

В случай, че не сте съгласни или не желаете да се обвързвате с тях, то следва да не закупувате билет.

Уведомяваме Ви също, че страна по тези общи условия в качеството на собственик на Минерален комплекс “Terme di Hissar” е фирма „Аквапарк Хисар“ ЕООД със седалище и адрес: гр.Хисаря, ул. „Деветте деца на Еани“ №2, ет.2, ап.1, ЕИК: 203644244, МОЛ: Теодора Жутева.

Дружеството осъществява видеонаблюдение на територията на комплекса за целите на сигурност и опазване на своето имущество и сигурността на своите посетители и служители, при спазване изискванията на Регламент (ЕС) 679/2016 за защита на личните данни.

I. Допускане на посетители в Минерален и СПА комплекс “Terme di Hissar”

 1. Малолетните (до 14 год.) посетители на Минерален комплекс “Terme di Hissar”, трябва задължително да бъдат придружавани от свой родител, настойник, попечител или друго пълнолетно лице, което да полага съответните грижи за детето.
 2. Не се допускат лица във видимо нетрезво състояние или под влияние на други упойващи вещества, както и лица с грипоподобни симптоми като кашлица, хрема, температура, втрисане, мускулни болки.
 3. На територията на Минерален комплекс “Terme di Hissar” не се допускат домашни любимци, без значение от породата и размерът им.
 4. С цел безопасност, личния багаж на гостите ще бъде проверяван от охраната на входа на комплекса. На територията на комплекса е забранено влизането с всякакъв вид оръжие, със стъклени предмети, леснозапалими вещества и други опасни материали.
 5. Не се допуска внасянето на храни и напитки и всякакъв вид води. Изключение се прави само за бебешки храни.
 6. Молим Ви, оставете ценните си вещи в сейф преди да влезете в басейна или в Релакс зоната. Минерален комплекс “Terme di Hissar” не носи отговорност за откраднати или изгубени вещи на територията на комплекса, оставени извън сейфовете.
 7. Ръководството на Минерален комплекс “Terme di Hissar” има право да не допусне или да отстрани от територията на комплекса всеки, който не спазва общите условия за ползване на комплекса, или който с действията си застрашава безопасността в Минерален комплекс “Terme di Hissar”.

II. Правила за безопасност

 1. Задължително е спазването на правилата за безопасност и инструкциите на спасителите. При прогноза за неблагоприятни метеорологични условия /вятър над допустимите стойности, дъжд или поройни валежи, гръмотевици или светкавици/, използването на съоръженията в Минерален комплекс “Terme di Hissar” може да бъде преустановено изцяло или частично, докато съответните неблагоприятни условия не отминат. Не се възстановява стойността на вече закупен билет за вход поради лоши климатични условия.
 2. Правилата, изписани на табелите в комплекса и инструкциите на спасителите, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се спазват. Неспазването им може да причини сериозни наранявания на Вас и на останалите посетители.
 3. Забранено е скачането в басейните, бягането около тях, както и всякакъв друг вид опасни игри на територията на комплекса. С оглед безопасността Ви при придвижването между отделните водни съоръжения и за да се избягват подхлъзвания в мокри участъци, следва да сте обути подходящо.
 4. Не се допуска ползването на шнорхели и плавници.
 5. Не се препоръчва ползването на водните съоръжения от хора с установени сърдечни заболявания, с оперативни шевове, високо кръвно налягане, психически, физически или хронични проблеми. Не се допуска ползването на басейни и съоръжения в Релакс зона от хора с наранявания (гипс, превръзки, оперативни шевове), както и от хора, страдащи от заразни болести или с вирусоподобни симптоми /хрема, кашлица, температура, втрисане, мускулни болки/.
 6. Не се препоръчва използването на съоръженията в Релакс зоната /сауна, парна баня, солна стая, топъл релакс минерален басейн/ от бременни жени и лица на възраст под 18 години.
 7. Лица под 12 годишна възраст могат да ползват всички водни съоръжения в комплекса като задължително се придружават от възрастен и не трябва да остават без надзор при ползване на съоръженията.
 8. С оглед на общата хигиена, гостите задължително вземат душ преди ползване на басейните и съоръженията в Релакс зоната.

III. Други.

 1. По време на престоят Ви в комплекса, моля носете на китката си електронната гривна, която получавате на входа. За изгубена или повредена гривна се заплаща обезщетение в размер на 20,00 лв.
 2. Не се приемат предварителни резервации за шезлонги и чадъри.

С оглед на Вашата безопасност, спазването на Общите условия за ползване на Минерален комплекс “Terme di Hissar”, правилата, изписани на табелите в комплекса и инструкциите на спасителите, е задължително!

Ръководството на Минерален комплекс “Terme di Hissar” не носи отговорност за инциденти и наранявания, причинени по вина на посетител, поради неспазване на задължителните правила за пребиваване на територията на комплекса и инструкциите на спасителите!