Спокойствие, хармония, история.

Открийте историческия дух на Хисар сред природната красота на Тракийската низина в къмпинг Terme di Hissar.

Спокойствие, хармония, история.

Открийте историческия дух на Хисар сред природната красота на Тракийската низина в къмпинг Terme di Hissar.

Къмпинг Terme di Hissar

В сърцето на Тракийската низина и в полите на Средна гора, разположен в историческия град Хисар, къмпинг Terme di Hissar предлага едно от най-невероятните места за почивка. В близост до град Пловдив, този къмпинг няма да ви остави незасегнати от чара му.
Намира се в непосредствена близост до римските стени и историческия център на град Хисар, който е бил известен като „Баните на императорите“ по време на Римската империя. Местоположението на комплекса позволява на къмпингуващите да се насладят на невероятни исторически разходки! Комплексът заема площ от близо 16 декара. Къмпинг Terme di Hissar разполага с 39 места, на които почиващите могат да опънат палатката си или да разположат своята каравана или кемпер.

Луксозен къмпинг с минерални басейни

Луксозният къмпинг Terme di Hissar има превъзходен парк с 5 басейна с минерална вода. Там гостите могат да се отдадат на релакс, събирайки тен, да се забавляват на водния бар или да четат на спокойствие.
Водният парк се състои от закрита част с басейн, с температура 36°C. Уелнес зона, състояща се от сауна, парна баня и солна стая и външната част включваща плувен басейн с температура 28°C, два детски басейна с температура 34°C и релакс басейн с температура 30°C. На територията на комплекса има ресторант, джелатерия, коктейл бар и воден бар.
Децата също ще могат да се възползват максимално от всички дейности в комплекса с новите си приятели на детската пясъчна площадка. Може да разчитате на екип от професионални аниматори, които ще се грижат за доброто настроение на децата ви и ще направят престоя им незабравим.

Идеалното място за почивка

Гостите на къмпинг Terme di Hissar ще могат да се възползват максимално от почивката си в Хисар, като открият красивата Пловдивска провинция. От историческия център на Хисар до величествения град Пловдив, превъзходните подбалкански градове Карлово, Калофер и Сопот, туристите имат възможността да открият само малка част от България.

Открийте красотата на Тракийската низина в Къмпинг Terme di Hissar!

Минерален комплекс „Terme di Hissar“